Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nasıl yapılır?

Çift katlı prefabrik villa modelleri lüks konuttan beklediğiniz ayrıcalıkların tamamını üzerinde taşıyor. Klasik konut modellerindeki iç mekanda devasa yer kaplayan kolon ve kirişler bu yapı modelinde geride bırakılıyor.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş prefabrik ev yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip prefabrik ev fiyatları tapunuzu hangi arsanın measurement ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik yapılar 7,five şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak prefabrik ev fiyatları Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle bant prefabrik ev sisteminde üretim ve firma uzmanlarınca kurulum prefabrik ev fiyatlarına avantaj olarak yansır.

Karmod prefabrik evleri dimensions en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. prefabrik ev fiyatları Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page